<REPARATII AER CONDITIONAT

    INTRETINERE AER CONDITIONAT

      Intretinerea unui aer conditionat presupune efectuarea unor lucrari simple de catre utilizator, si anume mentinerea in stare de curatenie a unitatilor de aer conditionat.

     Curatarea periodica a filtrelor(sitelor) lavabile de la split-ul de aer conditionat prin spalare cu jet de apa, si mentinerea curateniei unitatii exterioare prin indepartarea corpurilor straine(frunze, puf de la plopi, praf, etc.) ce se pot depune pe spatele unitatii, aspirate fiind in fluxul de aer creat de elicea unitatii externe in timpul functionarii sunt obligatorii pentru un randament adecvat al aerului conditionat. Aceste corpuri straine pot duce in timp la formarea unei paturi de praf si mizerie ce reduce transferul caldurii preluate din interior catre exerior ducand la scaderea randamentului instalatiei de aer conditionat.

      Perioada de timp necesara pentru efectuarea aceastei operatiuni de curatare nu este fixa, beneficiarul sistemului de climatizare este cel ce poate decide, datorita faptului ca petrecand destul timp in locuinta(birou) poate aprecia nivelul de praf existent in zona.

repar aer conditionat reparatii aer conditionat reparatie aer conditionat

Valid XHTML 1.1